Lohienchilada

Kokeile herkullista lohienchiladaa! Tämä helppo resepti valmistuu 30 minuutissa ja täytteenä on tuoretta lohta, sieniä ja raejuustoa. Täydellinen ateria perheelle.

4 kpl isoa vehnätortillaa
TÄYTE:
1 kpl purjoa
1 pkt tuoreita herkkusieniä
300 g kirjolohta suikaloituna
2 rkl voita
1,5 tl sitruunapippuria
1 iso tomaatti
1 prk raejuustoa
KUORRUTTAMISEEN:
1 pss juustoraastetta
4 nokaretta voita
(Kourallinen kuorellisia rapuja koristeeksi)

1. Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

2. Valmista täyt
e: - Pese ja suikaloi purjo ja sienet pieneksi hakkeeks
i. - Paista kalasuikaleet voissa ja lisää pannuun kasvikse
t. - Mausta sitruunapippuri
lla. - Siirrä pannu pois lämmöltä noin 5 minuutin paiston jälkeen, kun kalan pinnat ovat saaneet kaikin sivuin kauniin värin.
- Lisää joukkoon raejuusto ja kuutioitu tomaatti.
- Sekoita ja tarkasta suolan määrä.

3.
Jaa
täyte
tortill
oille.

4. Kierrä rulliksi ja lado
ne uunivu
okaan.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4