Lohileivät
Valmista nopeasti lohileivät juhliin! Saaristolaisleivät, piparjuurituorejuusto ja graavilohi tekevät täydellisen alkupalan. Täydellinen seura hyvälle kuohuviinille. Valmistusaika vain 10 minuuttia!
300g viipaloitu saaristolaisleipä
100 g piparjuuri-tuorejuusto
tuore tilli
ripaus sitruunapippuria
Muutaman ainesosan alkupala valmistuu käden käänteessä! Mainio valinta vaikkapa itsenäisyyspäivään hyvän kuohuviinin kera.
1. Leikkaa saaristolaisleivät puoliksi niin, että saat pieniä kolmion muotoisia siivuja.
2. Levitä leipäviipaleiden päälle piparjuurituorejuustoa.
3. Nosta päälle siivu graavilohta. Koristele tillillä ja mausta halutessasi sitruunapippurilla.
Valmistusaika: 10 min