Lohileivät

Valmista nopeasti lohileivät juhliin! Saaristolaisleivät, piparjuurituorejuusto ja graavilohi tekevät täydellisen alkupalan. Täydellinen seura hyvälle kuohuviinille. Valmistusaika vain 10 minuuttia!

300g viipaloitu saaristolaisleipä


100 g piparjuuri-tuorejuusto


tuore tilli


ripaus sitruunapippuria


Muutaman ainesosan alkupala valmistuu käden käänteessä! Mainio valinta vaikkapa itsenäisyyspäivään hyvän kuohuviinin kera.

1. Leikkaa saaristolaisleivät puoliksi niin, että saat pieniä kolmion muotoisia siivuja.

2. Levitä leipäviipaleiden päälle piparjuurituorejuustoa.

3. Nosta päälle siivu graavilohta. Koristele tillillä ja mausta halutessasi sitruunapippurilla.

Valmistusaika: 10 min



Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
10 min
annosmäärä: 
4