Tonnikalapasta

Kokeile tätä helppoa tonnikalapasta reseptiä, joka valmistuu vain 20 minuutissa! Täydellinen nopea ruoka perheelle. Katso ohjeet ja nauti herkullisesta ateriasta.

300 g pastaa



KASTIKE


1 sipuli


1 rkl öljyä


3 valkosipulinkynttä


2 tlk tonnikalaa öljyssä


400 g tomaattimurskaa


ripaus suolaa ja pippuria


2 dl ruokakermaa


2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna


Tämä helppo tonnikalapasta on ollut Rosan suosikkiresepti jo monien vuosien ajan!

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti al denteksi.

2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hienonna sipuli. Kuullota sipulit ja valkosipuli öljyssä. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen hautua hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja hienonnettu basilika.

3. Sekoita pasta ja kastike keskenään. Tarjoile koristeltuna tuoreella basilikalla.

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4




Ihmiset kysyvät myös tonnikalapasta -reseptistä

Tonnikalapasta – Herkullinen ja Helppo Resepti Arkeen

Miksi Tonnikalapasta on Suosittu Valinta?

Ihmiset Kysyvät Myös Tonnikalapasta-reseptistä

Miten tehdä nopea pasta?

Nopea pasta on täydellinen ratkaisu, kun aikaa on vähän, mutta haluat silti herkullisen aterian. Avain nopean pastan valmistukseen on oikean pastatyypin valinta. Esimerkiksi tuorepasta kypsyy nopeammin kuin kuivapasta, ja ohuet pastamuodot, kuten spagetti tai penne, ovat erinomaisia nopeiden ruokien valmistukseen. Lisäksi keittoaika riippuu pastan koosta ja muodosta – mitä pienempi pasta, sitä nopeammin se kypsyy. Nopea pasta on siis täydellinen vaihtoehto kiireisille päiville.

Parhaat ainesosat nopeaan pastaan

Nopean pastan valmistuksessa tärkeintä on käyttää yksinkertaisia ja laadukkaita raaka-aineita. Valkosipuli, oliiviöljy, tomaatit ja tuoreet yrtit ovat erinomaisia perusainesosia. Proteiiniksi voit valita esimerkiksi tonnikalan, kanaa tai tofua, jotka kypsyvät nopeasti. Juustot, kuten parmesan tai mozzarella, antavat pastalle täyteläisen maun ja tekstuurin. Tonnikalapasta on erityisen suosittu nopea ruoka, joka yhdistää herkullisuuden ja helppouden. Käyttämällä tuoreita ainesosia saat aikaan maukkaan ja ravitsevan aterian.

Helppoja pasta reseptejä kiireisiin hetkiin

Nopea pasta on täydellinen valinta, kun haluat valmistaa herkullisen aterian alle 20 minuutissa. Kokeile esimerkiksi tonnikalapastaa, jossa yhdistyvät tonnikala, valkosipuli ja oliiviöljy. Toinen nopea vaihtoehto on kermainen lohipasta, jossa käytetään tuoretta lohia, tilliä ja kermaa. Parsapasta sitruunalla on myös erinomainen valinta, jos kaipaat raikasta ja kevyttä vaihtoehtoa. Nämä pasta reseptit ovat helppoja muokata omien makumieltymysten mukaan, joten voit kokeilla erilaisia yhdistelmiä.

Vinkkejä nopean pastan valmistukseen

Nopea pasta ei vaadi monimutkaisia tekniikoita, mutta muutamilla vinkeillä voit tehdä ruoanlaidosta entistä sujuvampaa. Käytä esimerkiksi esikeitettyä pastaa tai valmista kastike etukäteen, jotta aikaa säästyy. Voit myös pilkkoa vihannekset ja raastaa juuston jo valmiiksi, jotta ruoanlaitto sujuu nopeammin. Yksi kätevä temppu on käyttää samaa pannua sekä pastan keittämiseen että kastikkeen valmistamiseen. Näillä yksinkertaisilla nikseillä saat valmistettua nopean ruoan ilman turhaa stressiä.

Tonnikalapasta – nopea ja herkullinen vaihtoehto

Tonnikalapasta on erinomainen esimerkki nopeasta ja helppoprepattavasta ruoasta. Se yhdistää tonnikalan täyteläisen maun ja pastan täydellisen tekstuurin. Resepti on helppo muokata lisäämällä esimerkiksi oliiviöljyä, valkosipulia ja tuoreita yrttejä. Tonnikalapasta sopii erityisen hyvin kiireisiin päiviin, kun aikaa on vähän, mutta haluat silti nauttia maukkaasta ateriasta. Kokeile tätä yksinkertaista pasta reseptiä ja nauti nopeasta ja herkullisesta ruoasta!

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4