Tonnikalapasta

Kokeile helppoa tonnikalapastaa tuorejuustolla ja kapriksilla! Tämä nopea resepti yhdistää raikkaat maut ja sopii täydellisesti kiireiseen arkeen. Nauti herkullisesta ateriasta alle 20 minuutissa.

300 g pastaa
2 prk tonnikalaa
1 sipuli
ripaus oreganoa, timjamia ja rosmariinia
ripaus suolaa ja pippuria
200 g yrtti-tuorejuustoa
30 g kapriksia
1 rkl hunajaa
1 sitruunan mehut

**Tonnikalapasta** on nopea ja herkullinen arkiruoka, joka sopii täydellisesti kiireiseen arkeen. Tässä reseptissä yhdistyvät raikkaat maut ja helppo valmistus.

**Ainekset:**- Yrtti-tuorejuusto- Kaprikset- Hunaja- Sitruunan mehu- Sipuli- Tonnikala- Kuivatuut yrtit: oregano, timjami, rosmariini- Pasta- Suola- Mustapippuri- Timjami koristeluun

**Valmistusohje:**

1. Valmista tahna sekoittamalla kulhossa yrtti-tuorejuusto, kaprikset, hunaja ja sitruunan mehu. Soseuta ainekset tasaiseksi tahnaksi.

2. Kuullota pannulla hienonnettu sipuli. Lisää pannulle tonnikalat ja mausta kuivatuilla yrteillä: oreganolla, timjamilla ja rosmariinilla. Keitä samalla pastat suolatussa vedessä. Ota talteen noin desi pastan keitinvettä.

3. Kun pasta on al dente - eli joustavaa mutta vielä hiukan pureutuvaa - yhdistä keitetty pasta ja tonnikala
pannulla. Lisää tuorejuusto-kapristahna sekä varattu keitinvesi. Sekoita kunnolla, jotta maut yhdistyvät tasaisesti. Maista ja lisää suolaa sekä mustapippuria tarpeen mukaan.

4. Tarjoile annokset koristeltuna tuoreella timjamilla. Nauti heti!


**Annosmäärä:** 4 **Valmistusaika:** 20 minuuttia


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4