Hunajapomelo

Herkullinen hunajapomelo-salaatti, jossa yhdistyvät thaimaalaiset maut. Helppo resepti nuudeleilla, korianterilla ja kalakastikkeella – valmis 30 minuutissa!

1 kypsä hunajapomelo


2 kevätsipulin vartta


1/2 paketti kypsiä lasinuudeleita


1/2 paketti pavunituja


kourallinen rouhittua maapähkinää


1 ruukku korianteria


180g katkarapuja



KASTIKE


1-2 chiliä


3 rkl kalakastiketta


3 rkl ruokosokeria


1 limetin mehu


**Nuudeleita, korianteria ja kalakastiketta.** Tämä herkullinen salaatti tuo thaimaalaisen keittiön makuja suoraan pöytääsi.

1. Aloita halkaisemalla pomelo ja kuorimalla se huolellisesti veitsellä. Erottele hedelmäliha kuorista ja revi ne suupalan kokoisiksi paloiksi. Laita palat salaattikulhoon odottamaan.

2. Keitä lasinuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Samalla valmistele kaikki muut salaattiin tarvittavat ainekset. Yhdistä nuudelit ja muut ainekset salaattikulhoon ja sekoita huolellisesti.

3. Tee kastike. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kaada seokses salaatin päälle. Sekoita vielä kerran, jotta kaikki maut yhdistyvät tasaisesti.

**Valmistusaika:** 30 min
**Annosmäärä:** 3-4


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4